Salah má tuto sezonu právo
نوشته شده توسط : pass

Paříž Saint-Germain předává Neymar a Kylian Mbappé jsou oba v boji o čas, aby se zotavili z úrazů včas na kritický zápas Ligy mistrů s Liverpoolem, řekl francouzský klub. Fanoušci v dres Liverpool doufají, že se vrátí.

Podle společnosti Gazzetta dello Sport utrpěl Neymar stehenní napětí v Milton Keynes. Po úterním zápase poslal na Instagram zprávu: "Nemyslím si, že je to tak vážné." Francouzský trenér Didier Deschamps řekl, že 19letý forward Mbappe, který zažil světovou špičku na celém světě, "měl nějakou bolest na ramenou po jeho pádu ".

Francouzští šampiónci, kteří mají pět bodů a jsou bodem za Itálií Serie A na straně Napoli a Červenců ve skupině C, musí vyhrát svou kravatu, aby zůstali v boji o místo ve vyřazené fázi. Nyní, když nosí Fotbalové dresy, je Salah v této sezoně v pořádku, když jde o slávu v Premier League a v Evropě. Gazzetta tvrdí, že rozhodování o tom, zda bude Mbappe hrát proti Liverpoolu, může být ponecháno na poslední chvíli. Byl to rekordní čas, kdy Liverpoolský hráč dosáhl shody, ale teď má oči po století.





:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 آذر 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: